Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Σάββατο 25 Νοεμβρίου 2023

ΚΑΙ ΣΤΟ ΛΑΦΟΝΗΣΙ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΣ ΑΠΟ ΑΝΕΜΟΣΤΡΟΒΙΛΟ

Φαίνεται οτι την ιδια ώρα που κτυπούσε ο ανεμοστρόβιλος τη Φαλάσαρνα άλλος ένας κτυπούσε και το Λαφονήσι καταστρέφοντας θερμοκήπια 12 στρεμμάτων. 
Χαρακτηριστικές οι φωτογραφιες αλλά και το βίντεο απο το θερμοκήπιο της κ Θεοδωράκης.

Οι καλλιεργητές έχουν πάθει μεγάλη ζημιά και στη Φαλάσαρνα αλλά και στο Λαφονήσι και σίγουρα η πολιτεία πρέπει να δει το πρόβλημα και να γίνουν οι απαραίτητες καταγραφές ώστε να αποζημιωθούν.
Να θυμίσω οτι και το 2019 είχαν ξαναπληγεί οι θερμοκηπιάδες σε Κουντούρα -Λαφονήσι και Φαλάσαρνα απο υδροστρόβιλο και χαλάζι αλλά η πολιτεία σχεδόν τους αγνόησε δίνοντας τους ψίχουλα για αποζημίωση. (1500ε το στρέμμα)

Δεν υπάρχουν σχόλια: