Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.







Παρασκευή 10 Νοεμβρίου 2023

"ΣΚΟΥΠΑ" ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΓΙΑ ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΧΩΡΟΥ

Όπως έμαθα τα παραπονα πολλά τον τελευταίο καιρό στο Α.Τ Κισάμου σχετικά με τις αυθαίρετες καταλήψεις δημόσιων και κοινόχρηστων χώρων στην πόλη μας απο τους Ρομά, έτσι η αστυνομία προέβει σε σχετικούς ελέγχους στην πόλη και συνέλαβε 10 άτομα που είχαν κάνει παρανόμως καταλήψεις διάφορων χώρων, σε παιδικές χαρές και Θεοχαράκειο. Επειδή δε είχε γινει σύσταση στους ίδιους για το ίδιο θέμα και πριν απο λίγες μέρες απο άνδρες του Α.Τ Κισάμου οδηγήθηκαν στο τμήμα.

 Είναι γεγονός και δεν ειναι η πρώτη φορά που κανουν τους κοινόχρηστους χώρους πλησταριό και απλώστρα για την μπουγάδα τους και τα παραπονα πολλά ειδικά γονέων που θέλουν και την παιδική χαρά καθαρή όσο το γηπεδο του τένις με τους χώρους γυμναστικής ελεύθερους εντούτοις όπως φαίνεται και στις φωτογραφιες πάντα ήταν "καταλυμένα" με ρούχα απο μπουγάδα.



Δεν υπάρχουν σχόλια: