Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Δευτέρα 13 Νοεμβρίου 2023

ΜΙΑ ΒΡΟΧΗ ΗΤΑΝ ΑΡΚΕΤΗ

Η αλήθεια ειναι οτι αυτή η κατάσταση στην πόλη ειναι πολύ γνώριμη εδώ και πολλά χρόνια μόλις βρέξει λιγο καλά... Οι μισοί και παραπάνω δρόμοι γίνονται αδιάβατοι, δίχως βέβαια να συγκινείται ποτέ κανένας απο τους καρεκλοκένταυρους. 
Μάλιστα η κατάσταση ειναι απελπιστική περισσότεροι εκεί που υπάρχουν σχολεία μιας και με την βροχή αναγκάζονται όλοι οι γονείς να πάνε να παραλάβουν τα παιδιά τους οπότε το φαινόμενο ειναι εντονότερο.
 Λύση φυσικά υπάρχει αλλά δεν ειναι μάλλον στα πλάνα της νυν δημοτικής αρχής που μια ολάκερη τετραετία δεν έκανε τίποτα και περιμένουμε, μάλλον και αυτή περιμένει την επόμενη δημοτική αρχή (εδώ γελάμε) να κάνει όλα αυτά που έχει παραδεχτεί οτι δεν έκανε. Θεωρώ οτι θα κάνει κάτι εκτός κι αν θέλει να μας τιμωρήσει περισσότερο απ' ότι μας τιμωρεί τώρα.


Δεν υπάρχουν σχόλια: