Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Κυριακή 26 Νοεμβρίου 2023

ΑΝΟΙΚΤΟΣ ΔΙΕΘΝΗΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΝΗ ΤΗΣ ΚΙΣΑΜΟΥ

Ο Υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής προκηρύσσει ανοικτό, δημόσιο, διεθνή, μειοδοτικό διαγωνισμό για την εξυπηρέτηση των δρομολογιακών γραμμών -και- της Κισάμου, διάρκειας μέχρι 31-10-2024.
Ο διαγωνισμός θα διεξαχθεί την 27-12-2023, ημέρα Τετάρτη και ώρα 10:00 π.μ. στο κτίριο του Υπουργείου Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής (Ακτή Βασιλειάδη – Πύλες Ε1-Ε2), παρουσία της προβλεπόμενης Επιτροπής.
Σε περίπτωση που, είτε δεν υπάρξει συμμετοχή, είτε οι συμμετέχοντες απορριφθούν από την αρμόδια προς τούτο Επιτροπή, ο διαγωνισμός δύναται να επαναληφθεί μετά από γνωμοδότηση του Συμβουλίου Ακτοπλοϊκών Συγκοινωνιών (Σ.Α.Σ.), με τους ίδιους ή άλλους όρους.
Τα δρομολόγια που αφορούν την Κισαμο είναι τα εξής:
ΠΕΙΡΑΙΑΣ – ΚΥΘΗΡΑ – ΑΝΤΙΚΥΘΗΡΑ – ΚΙΣΣΑΜΟΣ και επιστροφή, ως ακολούθως: Ένα (01) δρομολόγιο την εβδομάδα καθ’ όλη τη διάρκεια της περιόδου, με δυνατότητα προσέγγισης σε ενδιάμεσους λιμένες
ΠΕΙΡΑΙΑΣ – ΚΥΘΗΡΑ – ΚΙΣΣΑΜΟΣ και επιστροφή, ως ακολούθως: Ένα (01) δρομολόγιο την εβδομάδα καθ’ όλη τη διάρκεια της περιόδου, με δυνατότητα προσέγγισης σε ενδιάμεσους λιμένες
ΓΥΘΕΙΟ – ΚΥΘΗΡΑ – ΑΝΤΙΚΥΘΗΡΑ – ΚΙΣΣΑΜΟΣ και επιστροφή, ως ακολούθως: Ένα (01) δρομολόγιο την εβδομάδα καθ’ όλη τη διάρκεια της δρομολογιακής περιόδου.

Ας ελπίσουμε οτι η εταιρεία SEAJETS που δραστηριοποιείται τωρα στην γραμμή με το AQUA JEWEL θα παραμείνει μιας και είναι απο τα καλύτερα πλοία που έχουν κάνει αυτά τα δρομολόγια απο γεννήσεως της γραμμής.






Δεν υπάρχουν σχόλια: