Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Δευτέρα 13 Νοεμβρίου 2023

ΨΕΥΔΗ ΕΙΔΗΣΗ ΠΕΡΙ ΕΠΟΙΚΙΣΜΟΥ ΤΩΝ ΑΝΤΙΚΥΘΗΡΩΝ

Ο Δήμος Κυθήρων μετά και τα ψευδή περί εποικισμού του ακριτικού νησιού των Αντικυθήρων έβγαλε την ακόλουθη ανακοίνωση:
 
Η πρόσφατη διάδοση περί δήθεν επιδοτούμενου εποικισμού των Αντικυθήρων από το Πακιστάν ή οποιαδήποτε άλλη χώρα, είναι ψευδής και ανυπόστατη. Καμία επιδότηση δεν δίνεται, καμία γη δεν χαρίζεται. Το Κράτος οφείλει να αντιμετωπίσει το δημογραφικό των νησιών άμεσα και με ισχυρές εθνικές πολιτικές. 
Καλούμε τους δημοσιογράφους να ελέγχουν διεξοδικά τις όποιες πληροφορίες πριν τις αναπαράγουν άκριτα, δημιουργώντας τεράστιο πρόβλημα στο Δήμο μας με τη διάδοση Fake News. Αν τους ενδιαφέρει ειλικρινά η τύχη του ακριτικού νησιού των Αντικυθήρων, ας επιδιώξουν να παρουσιάσουν τα αληθινά ζητήματα του τόπου σε συνεργασία με τη Δημοτική Αρχή.
Δεν θα ανεχθούμε άλλη παραπληροφόρηση.
Εκ του Δήμου Κυθήρων


Δεν υπάρχουν σχόλια: