Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Τετάρτη 28 Ιουλίου 2021

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΔΙΧΩΣ ΜΙΚΡΟΚΟΜΜΑΤΙΚΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ

Εμείς και μεις στην εκδήλωση για την παιδεία που ήταν υπό την εποπτεία της Ένωσης συλλόγων γονέων του Δήμου Κισάμου χθες στην πλατεία Τζανακάκη. Αν έλειπαν οι "εισαγόμενοι" θα γεμίζαμε ίσα-ίσα ένα ταξί.....που λέει ο λόγος.  Βέβαια αν αυτό είναι το ενδιαφέρον για την παιδεία μας, τότε καλά μας κάνουν και μας κοροϊδεύουν όλοι... 

Δεν θα σχολιάσω τι ειπώθηκε ή τι απέφυγαν να πουν οι υπεύθυνοι αλλά θα σταθώ μόνο σε μια κουβέντα του δημάρχου μας κ. Μυλωνάκη "Όλοι μαζί δίχως μικροκομματικά παιχνίδια για τα Νέα Λύκεια μας"  αυτό που έπρεπε να είχε ειπωθεί πριν από 2 χρόνια ... ειπώθηκε τώρα. Ας ελπίσουμε ότι το εννοούν μιας και όπως φαίνεται είναι γεγονός η στροφή της δημοτικής αρχής στο θέμα αυτό, μετά και την ανώμαλη προσγείωση, σχετικά με τα χρονοδιαγράμματα των υποσχέσεων. 

Ο σκοπός είναι κοινός λοιπόν και όποιος δεν παίζει ομαδικά θα έχει και την ευθύνη των πράξεων του, μάλιστα όπως φάνηκε και στην δευτερολογία όλων από την κ. Μακρή τον κ. Πολάκη προχθές στην Βουλή, αλλά και εδώ χθες... τα πράγματα δεν πάνε όπως ήθελαν να μας τα παρουσιάζουν και φαίνεται ότι ψάχνουν που να ρίξουν τις ευθύνες......
Ποιος άραγε θα είναι ο τυχερός; 
Εγώ πάντως βάζω ακόμα στοίχημα ότι ως και το 2031 θα είμαστε στα προκάτ.... εξάλλου όπως είπαν και κάποιοι που ξέρουν καλά τα προκάτ, είναι πολύ καλύτερα από τις αίθουσες στο παλιό Λύκειο!!!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: