Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Σάββατο 24 Ιουλίου 2021

ΠΡΟΛΑΒΑΝ ΤΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΙ ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΣΤΑ ΛΙΒΑΔΕΙΑ

Ο Δήμαρχος Κισάμου και η Δημοτική αρχή, ευχαριστούν δημόσια τους κατοίκους της περιοχής Λιβάδεια και ιδιαίτερα τους κ. Χαιρετάκη Μιχάλη και κ. Χαρτζουλάκη Στέλιο, καθώς και τους κ. Μαρτσάκη Μανώλη και κ. Μαρτσάκη Μιχάλη, χάρη στην συνδρομή των οποίων η πυρκαγιά που εκδηλώθηκε σε χορτολιβαδική έκταση στον Άγιο Μάμα της τοπικής κοινότητας Αμυγδαλοκεφαλίου νωρίτερα σήμερα, τέθηκε γρήγορα υπό έλεγχο.  
Η αιτία της πυρκαγιάς ήταν ένα βραχυκύκλωμα σε στύλο του δικτύου ηλεκτροδότησης και  λόγω των ισχυρών ανέμων που φυσούν στην περιοχή, αν η παρέμβαση των κατοίκων δεν ήταν τόσο άμεση πιθανόν να είχαμε δυσάρεστες συνέπειες.
Ο Δήμαρχος Κισάμου την Δευτέρα θα επικοινωνήσει με τις υπηρεσίες της ΔΕΔΔΗΕ προκειμένου να ζητήσει να επανελεγχθούν οι εγκαταστάσεις διανομής ρεύματος όσο αναφορά στην ασφαλή λειτουργία τους προκείμενου να αποφευχθούν στο μέλλον παρόμοια περιστατικά.
Εκ του Δήμου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: