Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Σάββατο 31 Ιουλίου 2021

ΤΡΟΧΑΙΟ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ

Μετωπική σύγκρουση ανάμεσα μηχανάκι και αυτοκίνητο είχαμε σήμερα στην πλατεία Τζανακάκη ή αλλιώς η πλατεία του χάους... με αποτέλεσμα τον σοβαρό τραυματισμό του αναβάτη της μηχανής. 
Δυστυχώς καθημερινό φαινόμενο έχει καταντήσει η παραβίαση όχι μόνο της προτεραιότητας στην πλατεία αυτή, που αυτήν την εποχή έχει αυξημένη κίνηση, αλλά και των παρκαρισμάτων από τους επαγγελματίες που δεν τηρούν τα συμφωνηθέντα και ξεφορτώνουν τα εμπορεύματα τους στην μέση της πλατεία, όλες τις ώρες της ημέρας.
Για τα ακριβή αίτια του τροχαίου έρευνα διενεργεί το Α.Τ Κισάμου. 


Δεν υπάρχουν σχόλια: