Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Πέμπτη 22 Ιουλίου 2021

ΠΗΓΕ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ Η ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ ΤΩΝ ΝΕΩΝ ΛΥΚΕΙΩΝ ΚΙΣΑΜΟΥ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΩΝ ΤΟΥ ΕΠΑΛ

Για αύριο Παρασκευή ήταν προγραμματισμένη η επίκαιρη ερώτηση του βουλευτή Χανίων του ΣΥΡΙΖΑ κ. Πολάκη σχετικά με την κατάσταση των Νέων Λυκείων Κισάμου, αλλά και των εργαστηρίων του ΕΠΑΛ Κισάμου, που δεν έχουν ακόμα φτιαχτεί ακόμα, στην Βουλή των Ελλήνων. Η συζήτηση για την ερώτηση τελικά όπως έμαθα θα γίνει την Δευτέρα 26 Ιουλίου -θα μάθουμε ώρα- και θα μπορέσουν να την παρακολουθήσουν, όπως και τις σχετικές απαντήσεις των υπουργών, όσοι θέλουν και ενδιαφέρονται απο το κανάλι της Βουλής.
Στο θέμα αυτό όπως έχω ξαναπεί δεν χρειάζονται κόμματα, ούτε πολιτικές γραμμές, αλλά όλοι πρέπει να είμαστε μια γροθιά, αν θέλουμε να δούμε νέα Λύκεια στην πόλη μας τα επόμενα 20 χρόνια.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: