Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Σάββατο 31 Ιουλίου 2021

ΚΙ ΑΛΛΟ ΤΡΟΧΑΙΟ ΜΕ ΜΗΧΑΝΕΣ ΤΩΡΑ ΣΤΟΝ ΚΟΜΒΟ ΜΑΥΡΟΔΗΤΡΑΚΗ

Μετωπική δυο μηχανών είχαμε πριν από λίγο στην είσοδο της πόλης. Για άγνωστους λόγους συγκρούστηκαν δυο μηχανές μετωπικά. Από την σύγκρουση που ήταν σφοδρή τραυματίστηκε ο συνεπιβάτης της μηχανής που ερχόταν προς Κίσαμο και δεν φορούσε κράνος. Αντίθετα οι δυο ξένοι που ήταν στην άλλη μηχανή, παρά την σφοδρή σύγκρουση δεν έπαθαν εντελώς τίποτα αφού φορούσαν κράνος
Στο σημείο έφτασαν δυο οχήματα της τροχαίας του ΒΟΑΚ, και έως ότου φτάσει το ασθενοφόρο από τα Χανιά, δεν είχαμε μιας και το ασθενοφόρο του Κ. Υγείας Κισάμου ήταν σε άλλο περιστατικό, τους τραυματίες βοήθησαν 4 γιατροί που βρέθηκαν στο σημείο τυχαία.. γυρίζοντας από Φαλάσαρνα.
Για τα ακριβή αίτια του τροχαίου, το δεύτερο με μηχανές σήμερα στην Κίσαμο, έρευνα διενεργεί το τμήμα τροχαίας του ΒΟΑΚ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: