Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Σάββατο 31 Ιουλίου 2021

ΕΚΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΣΩΣΤΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΤΟΥ ΝΕΡΟΥ ΕΝ ΟΨΕΙ ΚΑΥΣΩΝΑ

Παρακαλούνται οι δημότες, λόγω καλοκαιρινής περιόδου και ειδικότερα εν όψει των ακραίων θερμοκρασιών που επικρατούν αυτές τις μέρες, να είναι προσεκτικοί στη χρήση του νερού αποφεύγοντας τις άσκοπες καταναλώσεις.
Ειδικότερα…
Αποφεύγουμε την άσκοπη κατανάλωση πόσιμου νερού για καθαρισμό επιφανειών ή αυτοκινήτων.
Δεν επιλέγουμε τις ώρες αιχμής για πότισμα κήπων, λουλουδιών κ.λπ. 
Η  κατανάλωση πρέπει να γίνεται με σύνεση και χωρίς να καταλήγει το νερό της ύδρευσης να εξυπηρετεί αρδευτικούς σκοπούς.
Η ορθή κατανάλωση νερού αποδεικνύει εμπράκτως την ευαισθησία μας απέναντι στην κοινωνία και τον συνάνθρωπό μας , και αποτελεί υποχρέωση όλων των πολιτών.
Εκ της Υπηρεσίας Ύδρευσης κι Άρδευσης του Δήμου Κισάμου

Δεν υπάρχουν σχόλια: