Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Τρίτη 20 Ιουλίου 2021

ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΥΓΕΙΑΣ ΚΙΣΑΜΟΥ

Επεισόδιο δημιουργήθηκε στο Κέντρο Υγείας Κισάμου, κατά την μεταφορά ενός τραυματισμένου νεαρού άνδρα στο πόδι, στον οποίο αφού παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες, οι φίλοι του απαίτησαν να μεταφερθεί με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο Χανίων.
Όταν οι γιατροί τους ενημέρωσαν πως κάτι τέτοιο δεν προβλέπεται, άρχισαν να βρίζουν και να απειλούν το προσωπικό του Κέντρου Υγείας, ενώ δεν δίστασαν και να σπάσουν και τον καθρέπτη του ασθενοφόρου!
Ο γιατροί αφού ειδοποίησαν την διευθύντρια του Κ.Υ. Κισάμου κ. Λίτσα Νικολακάκη κάλεσαν την αστυνομία, ωστόσο μέχρι να φτάσει το περιπολικό οι δράστες έφυγαν ενώ πήραν μαζί τους και τον τραυματία.
Προανάκριση για το συμβάν διενεργείται από το Α.Τ Κισάμου, ενώ από πληροφορίες η υπόθεση πάει προς εκτόνωση αφού έχει βρεθεί ο υπαίτιος ο οποίος παραδέχτηκε το λάθος του και θα πληρώσει για τις ζημιές.

Δεν υπάρχουν σχόλια: