Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Σάββατο 24 Ιουλίου 2021

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΧΟΛΙΚΗ ΣΤΕΓΗ ΤΩΝ ΛΥΚΕΙΩΝ ΚΙΣΑΜΟΥ

Η ΕΝΩΣΗ ΓΟΝΕΩΝ Κισσάμου σας καλεί στην εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί την ΤΡΙΤΗ 27/7/2021 στον χώρο μπροστά από το αρχαιολογικό μουσείο στις 8.30 μ.μ. για την ανάδειξη του θέματος.
Ενωμένοι ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΜΕ
1. Να ξεκινήσει άμεσα η κατεδάφιση και η ανέγερση των νέων Λυκείων, με ευθύνη του κράτους.
2. Το νέο σχολικό συγκρότημα να καλύπτει τις σύγχρονες ανάγκες των μαθητών εργαστήριο Η/Υ, αίθουσα πολλαπλών χρήσεων με μουσικά όργανα για να μπορούν να υποστηριχτούν οι σχολικές γιορτές, οι πολιτιστικές δραστηριότητες των μαθητών.
3. Χώροι άθλησης, κλειστό γυμναστήριο με όργανα γυμναστικής.
4. Σύγχρονα εργαστήρια για τους μαθητές του ΕΠΑΛ ώστε να καλύπτονται όλες οι ειδικότητες που σήμερα είτε δε λειτουργούν στην Κίσαμο, είτε δεν υπάρχει ο κατάλληλος εργαστηριακός εξοπλισμός.
5. Πρόβλεψη για υποδομές που βοηθούν τους μαθητές ΑΜΕΑ, τους έχοντες κινητικά προβλήματα.
6. Πρόβλεψη για ευρύχωρες αίθουσες ,είκοσι μαθητές /τάξη, δέκα /εργαστήριο.
7. Να αρχίσει η εγκατάσταση των εργαστηρίων και του στεγάστρου του ΕΠΑΛ στο προσωρινό χώρο του Μαύρου Μώλου ώστε να είναι έτοιμα το Σεπτέμβρη.
ΕΝΩΣΗ ΓΟΝΕΩΝ ΔΗΜΟΥ ΚΙΣΑΜΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια: