Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Παρασκευή 23 Ιουλίου 2021

ΜΕ ΑΥΤΑΠΑΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΘΑΡΡΟΣ ΕΣΩΣΕ ΤΟΝ ΙΡΑΝΟ ΠΟΥ ΠΝΙΓΟΤΑΝ

Είναι η στιγμή που ο Ιωάννης Μουντάκης, που υπηρετεί στο Α.Τ Κισάμου, έχει βγάλει σώο τον Ιρανό που πνιγόταν σε μια απο τις δυσκολότερες παραλίες μας, αυτή του γηπέδου όταν έχει βοριά.
Για το συμβάν, η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Νομού Χανίων, εξέδωσε συγχαρητήρια ανακοίνωση:
«Ο συγκεκριμένος συνάδελφός και μέλος της Ένωσής μας, ευρισκόμενος σήμερα σε διατεταγμένη υπηρεσία εποχούμενης περιπολίας, λαμβάνοντας γνώση περιστατικών πνιγμών σε παραλίες της Κισάμου, δεν έχασε στιγμή μέχρι να προσεγγίσει το σημείο.
Μη χάνοντας καθόλου χρόνο, ο οποίος κρίθηκε πολύτιμος, κατάφερε να διασώσει αλλοδαπό ο οποίος πνιγόταν, βγάζοντάς τον άμεσα από τη θάλασσα.
Ο συνάδελφός μας ενήργησε όπως ενεργούν οι συνάδελφοί μας στο σύνολό τους, αποδεικνύοντας για μία ακόμη φορά τον επικίνδυνο χαρακτήρα του επαγγέλματός μας!
Εμείς το γνωρίζουμε…οι Κυβερνώντες λαμβάνουν; Ή μήπως στα συμπτώματα Covid-19 προβλέπεται και μερική
απώλεια ακοής;»

Δεν υπάρχουν σχόλια: