Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Πέμπτη 29 Ιουλίου 2021

ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΟΥ Α.Τ ΚΙΣΑΜΟΥ

Φορτηγό με περισσότερες από 500 μπαταρίες βαρέων οχημάτων και μηχανημάτων έπεσε το μεσημέρι στα χέρια των αστυνομικών του Α.Τ. Κισάμου. Σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ Χανίων και όπως όλα δείχνουν ανάμεσα τους βρίσκονται και μπαταρίες, που είχαν κλαπεί το προηγούμενο διάστημα από μηχανήματα έργου, όπως είχε αποκαλύψει το ertnews.gr .
Οι αρχές έφτασαν στον εντοπισμό τους μετά την νέα κλοπή μπαταριών, που έγινε το μεσημέρι από μηχανήματα έργου σε περιοχή της Κισάμου.
Στο αστυνομικό Μέγαρο Χανίων, που οδηγήθηκε το φορτηγό έφτασαν και οι ιδιοκτήτες των μηχανημάτων για να αναγνωρίσουν, εάν ανάμεσα στις μπαταρίες του φορτηγού είναι και αυτές που τους έκλεψαν.
Στο αστυνομικό Μέγαρο κλήθηκαν και οι αρμόδιοι αντιδήμαρχοι Χανίων και Πλατανιά, καθώς μηχανήματα τους έπεσαν θύματα της σπείρας, που έκλεβε μπαταρίες και σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ Χανίων αναγνώρισαν κάποιες δικές τους ανάμεσα στα κλεμμένα.
Οι αρχές έχουν προχωρήσει στη σύλληψη δύο ατόμων με τις κατηγορίες της κλοπής και της αποδοχής προϊόντων εγκλήματος, ενώ αναζητείται και ένας τρίτος συνεργός.

Δεν υπάρχουν σχόλια: