Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.

Σάββατο, 11 Ιανουαρίου 2020

ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΑΛΟΥΒΑ

Μεγάλη ζημιά σε αγωγό του ΟΑΔΥΚ υπάρχει στα νότια της πόλης, σε αγροτικό δρόμο που κινδυνεύει να καταστραφεί εξαιτίας της διαρροής, όπως λένε οι κάτοικοι εκεί.
Μάλιστα αν και έχουν ειδοποιήσει την αρμόδια υπηρεσία κανείς δεν έχει πάει τώρα και μια βδομάδα, έστω γα να δει το πρόβλημα.
- Ο αγωγός έσπασε το νερό χύνεται στο ποτάμι αλλά το πρόβλημα δεν αναμένεται να αποκατασταθεί σύντομα όπως παραπονιούνται...

Δεν υπάρχουν σχόλια: