Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.

Τρίτη, 3 Δεκεμβρίου 2019

ΠΡΟΚΥΡΗΞΗ ΘΕΣΕΩΝ

Το Δ.Σ του Αννουσάκειου Θεραπευτηρίου Κέντρου Αποθεραπείας και Αποκατάστασης Κλειστής Νοσηλείας "Ο Άγιος Σπυρίδων" Κισάμου της Ιεράς Μητρόπολης Κισάμου & Σελίνου, προκηρύσσει την πρόσληψη θέσεων ΥΕ Βοηθητικού Υγειονομικού Προσωπικού, Ειδικότητας Γενικών Καθηκόντων-Μεταφορέων Ασθενών, με σύμβαση εργασίας ορισμένου χρόνου (8μηνης διάρκειας  με δυνατότητα ανανέωσης).
Οι υποψήφιοι πρέπει:
Α) Να έχουν συμπληρώσει το 21 έτος της ηλικίας τους
Β) Να μην υπάρχει κώλυμα από ποινική καταδίκη ή υποδικία
Γ) Να είναι υγιείς
Δ) Οι άνδρες να έχουν συμπληρώσει τις στρατιωτικές τους υποχρεώσεις

Οι υποψήφιοι οφείλουν να υποβάλλουν στη γραμματεία του Ιδρύματος (κατά τις εργάσιμες ημέρες & ώρες ) τα εξής δικαιολογητικά:
1) Αίτηση
2)Φωτοαντίγραφο και των δύο όψεων της αστυνομικής ταυτότητας
3) Βιογραφικό σημείωμα
4) Πιστοποιητικό υγείας
5) Προϋπηρεσία θα ληφθεί υπόψιν
Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι θα απευθύνονται στα γραφεία του Αννουσάκειου Θεραπευτηρίου και στα τηλέφωνα : 2822022276 – 24150 – 24148 με εσωτερικό (75) Κα ΣΧΕΤΑΚΗ ΣΤΕΦΑΝΙΑ – Προϊσταμένη Νοσηλείας κατά τις εργάσιμες ημέρες & ώρες.
Εκ του Δ.Σ

Δεν υπάρχουν σχόλια: