Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.

Τρίτη, 3 Δεκεμβρίου 2019

ΚΙΝΔΥΝΟΙ ΣΤΟ ΔΙΑΔΥΚΤΙΟ

Οι ψυχολόγοι του οργανισμού "Χαμόγελο του παιδιού" βασιζόμενοι σε περιπτώσεις αληθινών περιστατικών θα πραγματοποιήσουν μια παρέμβαση για το διαδίκτυο αναδεικνύοντας σημαντικούς κινδύνους που μπορεί να κρύβονται πίσω απο μια οθόνη, όπως είναι ο διαδικτυακός εκφοβισμός κ.α. Παράλληλα αναδεικνύονται τα οφέλη του διαδικτύου.
Στην συνέχεια οι ψυχολόγοι του "Χαμόγελου του παιδιού" θα δώσουν χρήσιμες συμβουλές, σχετικά με τον τρόπο ασφαλούς πλοήγησης στο διαδίκτυο.
  Τσατσαρωνάκειο Πολυκέντρο Δευτέρα 9 Δεκεμβρίου και ώρα 18.00.

Δεν υπάρχουν σχόλια: