Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.

Παρασκευή, 1 Νοεμβρίου 2019

ΚΑΘΑΡΙΖΕΙ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΠΛΑΤΑΝΟΥ Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ

Ξεκίνησαν να καθαρίζουν το γήπεδο Πλατάνου από χθες οι υπάλληλοι καθαριότητας του Δήμου Κισάμου, μαζεύοντας πρώτα τα ανακυκλώσιμα απορρίμματα.
 Ο Αρμόδιος αντιδήμαρχος κ. Μαυροδημητράκης, ο Γιώργος Σκορδυλάκης αλλά και ο πρόεδρος της κοινότητας Πλάτάνου Χρύσανθος Λουπασάκης, βρέθηκαν στον χώρο, που η αλήθεια μόνο πίκρα μας γεμίζει, προσπαθώντας να λύσουν το σοβαρό πρόβλημα της ρύπανσης στην περιοχή. Τις επόμενες μέρες θα καθαριστεί ο χώρος και από τα αδρανή υλικά που είναι περισσότερα...
Φυσικά καλό είναι να πάνε και κάμποσοι κάτοικοι του χωριού μα δικά τους έργα είναι για να βοηθήσουν...και ελπίζω ότι μετά θα υπάρχει επαγρύπνηση  επί του θέματος και καταγγελία με την πρώτη εναπόθεση σκουπιδιών. Δεν τιμά κανένα αυτή η κατάσταση ειδικά σε μια περιοχή που θέλει να συγκαταλέγεται στις ελίτ του τουρισμού.

1 σχόλιο:

Κωστας Λυκάκης είπε...

Επιτέλους βρέθηκε και ένας αρμόδιος,να επιληφθεί αυτού του θέματος που μόνο πίκρα και στεναχώρια προκαλούσε,βλέποντας ένα χώρο ποδοσφαίρου,να έχει γίνει σκουπιδότοπος!!!!Συγχαρητήρια σε όλους σας,γι αυτή σας την πρωτοβουλία!!!