Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Κυριακή 10 Νοεμβρίου 2019

ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΕΙ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΗΣ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ

Τα τρία σημαντικότερα σημεία στο οδικό δίκτυο της Περιφερειακής Ενότητας Χανίων, στα οποία χρειάζεται προσοχή εξαιτίας των κατολισθήσεων, γνωστοποίησε, μέσω Facebook, ο προϊστάμενος του Τμήματος Πολιτικής Προστασίας της Αντιπεριφέρειας Χανίων, Γιάννης Βερυκοκίδης, μετά από επικοινωνία που είχε με τη διευθύντρια Τεχνικών Υπηρεσιών Ελένη Δοξάκη.
Όπως ανέφερε ο κ. Βερυκοκίδης, τα τρία αυτά σημεία, από τα οποία είναι δυνατή η διέλευση οχημάτων, αλλά οι οδηγοί θα πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί, είναι τα εξής:
Η περιοχή από Λούχι μέχρι Βάθη Ιναχωρίου του Δήμου Κισάμου.
• Η περιοχή από Άνω Σφηνάρι έως Κεραμωτή του Δήμου Κισάμου.
• Η περιοχή στα Μεσαύλια του Δήμου Πλατανιά.

Το πρόβλημα είναι άμα δεν έχεις f/b κινδυνεύεις να πνιγείς μιας και πριν απο λίγη ώρα ξεκίνησε νέα καταιγίδα πάνω απο την Κίσαμο.
Κατά τ΄άλλα μια καταιγίδα μιας ώρας μας έπνιξε ...φανταστείτε να ήταν σαν του Φεβρουαρίου τι θα παθαίναμε..
.

Δεν υπάρχουν σχόλια: