Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.

Παρασκευή, 1 Νοεμβρίου 2019

ΑΥΤΗ Η ΓΡΑΦΕΙΟΚΡΑΤΙΑ...

Χρήματα υπάρχουν, μελέτες υπάρχουν, δυστυχώς δεν υπάρχει ευελιξία καθώς διαδικασίες που αφορούν σε θέματα πολιτικής προστασίας και αποκατάστασης των καταστροφών που υπέστη η περιφερειακή ενότητα Χανίων από τη θεομηνία του Φεβρουαρίου, σκοντάφτουν σε γραφειοκρατικές αγκυλώσεις και δυσκίνητες υπηρεσίες.
Σε σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε σήμερα στην αντιπεριφέρεια Χανίων, παρουσία του Γενικού Γραμματέα Πολιτικής Προστασίας, Νίκου Χαρδαλιά και με τη συμμετοχή αυτοδιοικητικών και εμπλεκόμενων φορέων, έγινε σαφές ότι υπάρχουν υπηρεσίες που αντί να διευκολύνουν επείγουσες διαδικασίες έργων που αφορούν σε περιπτώσεις έκτακτης ανάγκης,  τις παρεμποδίζουν.
Συγκεκριμένα, μετά τη θεομηνία του Φεβρουαρίου, έχουν αντιμετωπιστεί προσωρινά τα προβλήματα και οι ζημιές που είχαν προκληθεί, δεν έχουν όμως αποκατασταθεί οριστικά και με ασφάλεια οι κατεστραμμένες υποδομές, παρά τις έκτακτες διαδικασίες που είχαν κινηθεί και τα χρήματα που είχαν δοθεί......
Παρόν στην σύσκεψη και ο Δήμαρχος Κισάμου κ. Μυλωνάκης με τον κ. Μαυροδημητράκη.
ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια: