Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Παρασκευή 1 Νοεμβρίου 2019

ΤΟ ΓΡΗΓΟΡΟΤΕΡΟ...

Τον αντιπεριφερειάρχη Χανίων, Νίκο Καλογερή επισκέφθηκε χθες Πέμπτη, ο νέος πρόεδρος του Λιμενικού Ταμείου Χανίων, Γιάννης Ζερβός, συνοδευόμενος από την κα Αρτεμισία Σκουμπάκη, προϊστάμενη Τεχνικών Υπηρεσιών του Λιμενικού Ταμείου Χανίων, προκειμένου να συζητήσουν θέματα ανάπτυξης, αλλά και προβλήματα που παρουσιάζουν οι λιμενικές υποδομές στα Χανιά.
Κλείνοντας, ο Αντιπεριφερειάρχης συνεχάρη τον κ. Ζερβό για την ανάληψη των νέων καθηκόντων του, και του ευχήθηκε καλή δύναμη και καλή επιτυχία στο έργο του.

Κύριε Δήμαρχε και κύριε Μαυροδημητράκη, σειρά σας να καλέσετε τον κύριο Ζερβό να του δείξετε κατά αρχάς το δεύτερο στην τάξη Λιμάνι της αρμοδιότητας του και κατόπιν και το ψαρολίμανο μας την Λίμνη που τα χάλια είναι γνωστά στα πέρατα του κόσμου. 
Είναι ντροπή να μην μπορούμε να αξιοποιήσουμε τουλάχιστον το ψαρολίμανο...
Μια βόλτα προς τα δω είναι απαραίτητη και καλό είναι να γίνει σύντομα... φυσικά και τ' άλλα λιμανάκια του δήμου στην ίδια κατάσταση είναι και χειρότερη.
Το γοργόν και χάριν έχει...

Δεν υπάρχουν σχόλια: