Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Πέμπτη 1 Αυγούστου 2019

ΑΠΟΨΕ Η ΤΕΛΕΤΗ ΕΝΑΡΞΗΣ ΤΩΝ ΓΙΟΡΤΩΝ ΡΟΚΚΑΣ

Σήμερα η Τελετή Έναρξης των Γιορτών Ρόκκας για το 2019. Θα ξεκινήσει αργά το απόγευμα στην πλατεία της Ρόκκας όπου οι επισκέπτες θα έχουν τη δυνατότητα να περιηγηθούν στα Χωριά των Lantern, μία φανταστική, πολύχρωμα άσφαιρη σκηνογραφία εμπνευσμένη από τα χωριά Ρόκκας και Κεράς, που επιμελείται η εικαστικός Τζωρτζίνα Δρακούλη. 
Με τη χρήση ατομικών ηχητικών συσκευών οι θεατές θα πραγματοποιήσουν έναν μυσταγωγικό περίπατο γεμάτο ήχους και φως λίγο πριν ξεκινήσει η μουσική συναυλία 21.00 με τον Φοίβο Δεληβοριά και την παρέα του. 
Τιμές εισιτηρίων 10€ ΚΑΝΟΝΙΚΟ, 8€ ΜΕΙΩΜΕΝΟ, ΠΑΙΔΙΑ ΔΩΡΕΑΝ

Δεν υπάρχουν σχόλια: