Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.







Παρασκευή 2 Αυγούστου 2019

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΥΠΟΓΡΑΦΤΗΚΑΝ ΟΙ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΤΟΥ ΟΔΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΚΙΣΑΜΟΥ

 Η Διεύθυνση Τεχνικών Υπηρεσιών της Περιφερειακής Ενότητα Χανίων ανακοίνωσε ότι λόγω του αυξημένου φόρτου κυκλοφορίας εν όψει των ημερών εορτασμού του Δεκαπενταύγουστου, οι οδηγοί θα πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί στις μετακινήσεις τους σε όλο το επαρχιακό δίκτυο της Π.Ε. Χανίων, διότι δεν έχουν ολοκληρωθεί οι εργασίες αποκατάστασης των ζημιών που προκλήθηκαν από τα ακραία καιρικά φαινόμενα που έπληξαν το Νομό μας τον περασμένο χειμώνα.
Επισημαίνεται συγκεκριμένα ότι: ο δρόμος Καστέλι – Πλάτανος – Σφηνάρι – Κεραμωτή, στο τμήμα Άνω Σφηνάρι – Κεραμωτή, θα είναι ανοιχτός μονάχα για τα ΙΧ αυτοκίνητα, ενώ εξαιρούνται τα βαρέα οχήματα για λόγους ασφαλείας.
Φυσικό το βλέπω να μας συνιστά την προσοχή στους δρόμους που είναι η αποκλειστική υπεύθυνη... όταν κατακυρώνει τις συμβάσεις η οικονομική επιτροπή 6 μήνες μετά τις καταστροφές, ειδικά στην γειτονιά μας. Μάλιστα όπως φαίνεται πριν 20 μέρες πέρασε από την οικονομική επιτροπή η σύμβαση για επέμβαση στους δρόμους Καλάθενες-Κουκουναρά-Πολλυρήνια στις 10 Ιουλίου 2019.... και έως ότου πάει ο εργολάβος, θα έχει πιάσει ο επόμενος χειμώνας...
Τεράστια ταχύτητα αντιμετώπισης καιρικών φαινομένων...η περιφέρεια... 
Μπράβο της και μπράβο μας που την ξαναψηφίσαμε για να μην την χάσουμε.

1 σχόλιο:

x.konstantoydakis είπε...

Η προηγούμενη χρηματοδότηση για κουκουναρα καλαθενες Σηρικάρι για της κατολίσθησης στον επαρχιακό δρόμο πού πήγε υπάρχει στην διαύγεια το σχετικό έγγραφο και πού να δεις τούς αγροτικούς δρόμους είναι απροσπέλαστοι Και βέβαια δεν μπορεί να γίνει και η Δακοκτονία μόνο επιλεκτικά έχουν καθαριστεί