Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Παρασκευή 2 Αυγούστου 2019

ΕΠΑΝΙΔΡΥΣΗ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΜΟΥΡΙΑΝΩΝ "Η ΕΝΟΤΗΤΑ"

Κατόπιν της εκλογικής διαδικασίας που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 7ης Ιουλίου, εκλέχθηκε διοικητικό και ελεγκτικό συμβούλιο του Πολιτιστικού & Εξωραϊστικού Συλλόγου Απανταχού Μουριανών ‘’Η Ενότητα’’.
Αυτό διαμορφώθηκε ως εξής:
Διοικητικό Συμβούλιο
Πρόεδρος: Κορναράκης Ζαχαρίας
Αντιπρόεδρος: Κορναράκης Νίκος
Ταμίας: Τσουρουδιακάκης Μανώλης
Γραμματέας: Κορναράκης Μανώλης
Υπεύθυνος δημοσίων σχέσεων: Σιδηρόπουλος Μιχάλης
Υπεύθυνος πολιτιστικών: Κλειδουχάκης Ανδρέας
Μέλος: Παπαδάκης Κωστής
Ελεγκτική Επιτροπή
Πρόεδρος: Καρτσωνάκης Μανώλης
Μέλος: Κορναράκη Αγγελική
Μέλος: Κορναράκη Αφροδίτη
Οποιοσδήποτε επιθυμεί να συμβάλλει ή να εγγραφεί στο σύλλογό μας, μπορεί να επικοινωνήσει με κάποιο από τα μέλη του συμβουλίου. Ανακοινώσεις παντός τύπου και φωτογραφίες από τις δραστηριότητές μας, θα μπορείτε να βρείτε στην επίσημη ομάδα στο Facebook "’Πολιτιστικός Σύλλογος Απανταχού Μουριανών Η Ενότητα’".
Για την επανίδρυση του Συλλόγου, θα πραγματοποιηθούν εγκαίνια, για τα οποία θα υπάρχει σχετική ενημέρωση.
Ευχαριστούμε,
Εκ του Συμβουλίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: