Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Πέμπτη 11 Ιουλίου 2019

ΝΕΟΙ ΚΑΔΟΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΩΝ ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΜΑΣ...

Νέοι κάδοι σκουπιδιών στο δεύτερο στην τάξη λιμάνι του Νομού... φυσικά καλά έκανε όποιος είχε αυτήν την ιδέα για να μην έχουμε σκουπίδια παντού όταν 3000 άτομα -όσο και ο πληθυσμός της πόλης- βρίσκονται για μια ώρα στο λιμάνι μας... 
Πάντως χθες που πέρασε το Λιμενικό Ταμείο μάλλον δεν τα πρόσεξαν, είχαν αλλού το μυαλό τους... 
- Δήμαρχε δεν είναι ανάγκη να περιμένεις τους Χανιώτες να ενδιαφερθούν για το λιμάνι μας, βάλε 7-8 καλαθάκια δεξιά αριστερά στο ΛΙΜΑΝΙ μας.
Το λιμάνι το σαμποτάρουν κάποιοι εξεπίτηδες....χρόνια τώρα!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: