Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Δευτέρα 15 Ιουλίου 2019

ΟΙ ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ....

Περίμενα μια βδομαδα να πιστέψω οτι βγήκε η Νέα Δημοκρατία και ως εκ τούτου εμείς οι Κισαμίτες αλλά περισσότεροι οι Καστελιανοί, αν και δεν της δώσαμε το ποσοστό που θα ήθελε, πρέπει να αισθανόμαστε τυχεροί μιας και όλοι σχεδόν οι υποψήφιοι, που βγήκαν κιόλας, όταν πέρασαν απο δω μας υποσχέθηκαν οτι θα κάνουν όλα αυτά που τόσα χρόνια μας λείπουν.
Περιφερειακό-Μαρίνα- Νερό απο τον Ταυρωνίτη στον Πλάτανο και φυσικά τον ΒΟΑΚ που θα ξεκινάει απο το λιμάνι μας και θα φτάνει στην Σητεία. Θα μου πείτε, γιατί τα γράφεις τώρα που μόλις 10 μέρες είναι στην κυβέρνηση... Ναι έχετε δίκιο απλά τα γράφω πρώτα για μένα ...για να τα εμπεδώσω και δεύτερο να το ξέρουν οτι ξέρουμε και οτι οι υποσχέσεις πρέπει πάντα τηρούνται απο τούδε και πέρα.
Επειδή και η νέα δημοτική αρχή δεν θα είναι αμέτοχη σε αυτό μιας και ουκ ολίγες φορές ανέφεραν οτι την ενημέρωση την είχαν απο τον Δήμαρχο!!! καλό είναι να ιεραρχήσουμε απο τώρα ποια είναι τα μείζον θέματα που θα κάνουν την ζωή μας, στην πόλη μας, στον Δήμο μας να πάρει τις απαιτούμενες στροφές προς τα μπρος...
Έτσι δίνω μια καλή ευκαιρία σε όσους επιθυμούν να γράψουν στα σχόλια (Facebook) τι κατά την γνώμη τους μας λείπει περισσότερο. Με αυτόν  τον τρόπο θα ξέρουν όλοι όσοι θέλουν να μας σώσουν τι θα πρέπει να κάνουν πρώτιστα....

Δεν υπάρχουν σχόλια: