Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Παρασκευή 10 Αυγούστου 2018

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ

Φαίνεται πως ο Σερίφης Κισάμου (ο Δήμαρχος ντε), αποφάσισε να κάνει τη γειτονιά μας ΧΥΤΑ. Πέρσι τον παρακαλούσα σχεδόν ένα χρόνο να απομακρύνει 4 κουφάρια αυτοκινήτων, μέχρι που ένας τουρίστας παρομοίασε τη γειτονιά με τη βομβαρδισμένη Βαγδάτη. Φέτος για να εξυπηρετήσει κάποιο εργολάβο του είπε να χρησιμοποιήσει το δρόμο ως αποθήκη για τα υλικά του. 
 Προσωρινά, όπως με διαβεβαιώνει εδώ και 1,5 μήνα. Στην καρδιά της τουριστικής περιόδου. Χθες ήρθαν και νέα υλικά και κοντά σε αυτά κάποιοι ασυνείδητοι έφεραν τα δικά τους σκουπίδια. 
Ο Σερίφης θεωρεί πως μπορεί να παρανομεί κατά πως του αρέσει; Η Αστυνομία τι κάνει γι αυτό;
-Δήμαρχε, αν δεν είσαι ικανός να κάνεις κάτι καλό, τουλάχιστον μην χαλάς αυτά που έφτιαξαν οι προκάτοχοί σου. 
Χουδαλάκης Στέλιος

Δεν υπάρχουν σχόλια: