Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Δευτέρα 16 Δεκεμβρίου 2013

ΜΙΑ ΝΕΑ ΣΤΗΛΗ

Τα Χανιώτικα Νέα εγκαινίασαν μια νέα στήλη με τίτλο "Αναγνώστες σχολιάζουν την επικαιρότητα"...από τους πρώτους που έγραψαν στην στήλη ήταν κάποιος Κισαμίτης με τα αρχικά Γ.Β πολύ απολαυστικός όσο και επίκαιρος....ιδιαίτερα στο τέλος του σχόλιου του ..Να τι έγραψε για την παλιοκατάσταση μας στην Κίσαμο
- Ο ισχυρισμός ότι το νερό ήταν πολύ δεν δίνει άφεση αμαρτιών στην Δημοτική αρχή! Όταν είσαι απροετοίμαστος φυσικά "η φύση και εκδικείται". Αυτή η κακοκαιρία όμως είχε και μια άλλη παράμετρο - που άγνωστο γιατί- ούτε καν αναφέρεται. Απόλυτη σιωπή για την πρόοδο των εργασιών και το άνοιγμα του δρόμου της σύραγγας. (κάποτε πρέπει να μάθουν ότι η σήραγγα γράφεται με ήτα και δεν ... ένεση να θέλει ύψιλον) 
Παρά τις βαρύγδουπες των κάθε λογής ιθυνόντων ο δρόμος δεν άνοιξε την υποσχεθείσα ημερομηνία, και δείχνει σαν να μην ασχολείται κανείς με το θέμα!! Όλοι οι ανευθυνουπεύθυνοι έχουν εξαφανιστεί και δεν ξέρω τι είναι αυτό που κρατά τους κατοίκους της περιοχής στο να ξεσηκωθούν μπας και "ξυπνήσει" κανείς!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: