Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Σάββατο 14 Δεκεμβρίου 2013

ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΛΑΤΑΝΙΑ

Επιτυχία (δεν) είχε η σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα για την βοήθεια που θα πρέπει να δοθεί στον δήμο Κισάμου, εξαιτίας της νεροποντής της 3ης Δεκεμβρίου που μας έπνιξε!!!! (Μην ξεχάσετε ότι κήρυξαν τον δήμο σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης)!!
Επιτυχία είχε όμως ο δήμος Πλατανιά που θα πάρει τα ίδια χρήματα με μας και δεν ήταν και σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης!!! 
Μόλις 100.000ε θα δοθούν στο δήμο Κισάμου, που τόσες καταστροφές έπαθε και ακριβώς το ίδιο ποσό και στον δήμο Πλατανιά που δεν έπαθε τίποτα!!! Είπαμε όσο κόσμο και να πάμε όσοι κι αν παρευρίσκονται το αποτέλεσμα είναι απλό.. δεν μας λογαριάζουν!!!
Για την ιστορία παρευρέθηκαν οι τρεις κυβερνητικοί βουλευτές του Νομού, ο Περιφερειάρχης, ο Αντιπεριφερειάρχης, ο Γ. Γραμματέας αποκ. Διοίκησης Κρήτης, οι του Δήμου μας και ο κ. Μαλανδράκης ολομόναχος!!!

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

προφανώς τα έξοδα , θα τα πληρώσουμε εμείς!!!!!