Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Δευτέρα 16 Δεκεμβρίου 2013

ΤΟ ΠΑΡΚΑΡΙΣΜΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟ....

 ..στην πόλη της Κισάμου!!!
Μια μελέτη για να σωθούμε από το χάλι των διπλοτριπλοπαρκαρισμένων δεν μπορεί να κάνει άραγε ο δήμος μας; Καιρός είναι να μονοδρομηθούν κάποιοι δρόμοι μέσα στην πόλη.... Η κατάσταση ένα γύρω από την πλατεία Ελευθερίου Βενιζέλου στην Κίσαμο πόλη, αλλά και των κάθετων δρόμων είναι ανυπόφορη.
Θα μου πείτε τώρα ποιος ασχολείται με τέτοια; Ναι το ξέχασα  η δημοτική αρχή μας ασχολείται με σημαντικότερα θέματα.....!!!
Αλήθεια εκείνη η επιτροπή -τι βόλτες είχαν κάνει τότε- που είχε συσταθεί από τον δήμο μας, δεν έβγαλε ακόμα το πόρισμα για να μας..σώσει; Θυμάμαι μας είχε υποσχεθεί ότι μέσα σε ένα μήνα θα έλυνε το πρόβλημα..... μάλλον τις έπεσαν πολλά...και το ξέχασε!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: