Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Κυριακή 22 Δεκεμβρίου 2013

ΖΩΝΤΑΝΕΥΟΥΜΕ ΞΑΝΑ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑ ΤΗΣ ΣΚΑΛΙΔΗ

Ο Δήμος Κισάμου, σε συνεργασία με το Εργαστήρι διάΔρασης και τον Νέο Εμπορικό Σύλλογο Κισάμου διοργανώνουν την Κυριακή 22 Δεκεμβρίου και ώρα 6.30 μ.μ. τη Χριστουγεννιάτικη Γιορτή με θέμα: «ΖΩντανεύουμε ξανά το πνεύμα της οδού Σκαλίδη!»
Σκοπός της Γιορτής είναι η συμβολική αναβίωση της εορτής μέσα στην παλιά αγορά της Κισάμου, όπου πλήθος κόσμου από την τοπική κοινωνία αλλά και εκτός, συγκεντρώνονταν και αντάλλασαν ευχές για τα Χριστούγεννα και το Νέο Έτος, με αφορμή τον ανεφοδιασμό με αγαθά από τα καταστήματα της οδού Σκαλίδη.
Πρόκειται για μία Γιορτή όπου μικροί και μεγάλοι, γνωστοί και άγνωστοι, θα συμμετέχουν ενεργά και δημιουργικά για το Ζωντάνεμα της Οδού Σκαλίδη!
Οι εμψυχωτές ....
........ Θεώνη Κουτσουνάκη και Αχιλλέας Βαλεράς θα παρασύρουν τους παρευρισκομένους σε ένα επικοινωνιακό και κινητικό παιχνίδι ώστε μικροί και μεγάλοι να μετακινηθούν κατά μήκος της οδού Σκαλίδη.
Εκεί θα τους περιμένει ένα «Εργαστήρι Δημιουργίας Χριστουγεννιάτικων Φαναριών». Όλοι θα κατασκευάσουν το δικό τους Χριστουγεννιάτικο φαναράκι και μαζί μ’ αυτό το Πνεύμα της οδού Σκαλίδη θα ΖΩντανέψει!
Η Γιορτή θα ολοκληρωθεί με έναν αυτοσχέδιο μπουφέ από κεράσματα στον οποίο ο κάθε ένας μπορεί να συνεισφέρει.
Η διάρκεια της Γιορτής προβλέπεται στη μία ώρα.
Σας περιμένουμε όλους!
Δήμος Κισάμου - Εργαστήρι διάΔρασης - Νέος Εμπορικός Σύλλογος Κισάμου

Δεν υπάρχουν σχόλια: