Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Σάββατο 28 Δεκεμβρίου 2013

ΧΑΘΗΚΕ Η ΠΑΡΑΛΙΑ

Πήγα μια βόλτα ως και το Ελαφονήσι.....Ρε παιδιά τι έγινε που πήγε η παραλία; Χάθηκε τελείως .... και φυσικά ούτε η καντίνα λειτουργούσε...Κρίμα!!!

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Μάλλον Ιωάννη δεν κρατούσες τα γυαλιά σου...η καντίνα του Δήμου ήταν και θα είναι ανοικτή όλες αυτές τις άγιες μέρες για να εξυπηρετεί τους επισκέπτες της περιοχής , αφού ο Δήμος έχει δώσει άδεια , με φαρδιά πλατιά υπογραφή του αρμόδιου , λειτουργίας από 16-12-2013 έως 31-12-2013 με την σύμφωνη γνώμη όλων των υπηρεσιών και του εμπορικού κόσμου . Κάτι που δυστυχώς δεν είχε κάνει όλη την προηγούμενη τουριστική περίοδο (το καλοκαίρι) και στέρησε την Μονομετοχική από άδεια λειτουργίας , αλλά ποιος νοιάζεται για αυτά , τώρα είναι η κρίσιμη περίοδος για τον τουρισμό και για τον Εισαγγελέα !!!!!!
Ιάκωβος Σπερελάκης από το Κούνενι Κισάμου.