Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Τρίτη 17 Δεκεμβρίου 2013

Ε' ΡΕ ΧΑΛΙΑ

Υποβολή παραίτησης είχαμε από τον ένα από τους δυο παιδίατρους του Κέντρου Υγείας Κισάμου και αν όπως λένε ο άλλος θα πηγαινοέρχεται στα Χανιά για να κάνει εφημερίες στην παιδιατρική κλινική του Νοσοκομείου Χανίων. Οπότε καταλαβαίνετε τι έχει να γίνει στο κομμάτι αυτό του νομού!! Είμαστε στο έλεος κάποιων αδιάφορων, που αντί να λύνουν δημιουργούν προβλήματα. 
1000 παιδιά δίχως παιδίατρο...Εύγε!!! Πάντως απ' ότι έμαθα ο Άδωνις είναι γνώστης της διάλυσης και μάλλον την ευχαριστιέται.
- Εντός των ημερών θα κάνουμε και ένα έρανο για να βάλουμε πετρέλαιο στο ασθενοφόρο, αν και όπως πάνε τα πράματα μάλλον σύντομα το καύσιμο θα το πρωτοπληρώνει ο ...ασθενής!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: