Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Σάββατο 14 Δεκεμβρίου 2013

ΝΑ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ 8Χ8

Επειδή δεν υπάρχει, προς το παρόν, χώρος να τοποθετήσουν τον παλιό χλοοτάπητα που έβγαλαν από το δημοτικό στάδιο Κισάμου...βρήκα αυτήν την απόφαση του Δημοτικού συμβουλίου Κισάμου..που ίσως τους λύσει τα χέρια μιας και κλειστό στην Κίσαμο και με ΣΔΙΤ δεν θα δούμε ποτέ!!!

3. Τροποποίηση Σχ.Πόλεως για Σχολικό Κλειστό Γυµναστήριο. 
 O κ.Πρόεδρος εισηγούµενος το τρίτο πρό ηµερήσιας διάταξης θέµα έκανε γνωστό στο Συµβούλιο τα παρακάτω: 
Προκειµένου να προχωρήσουν οι διαδικασίες ένταξης του έργου <Ανέγερση του Σχολικού Κλειστού Γυµναστηρίου Κισάµου> στο Προγραµµατισµό έργων Σ∆ΙΤ Κρήτης που υλοποιεί η Ανώνυµη Εταιρεία Οργανισµός Σχολικών Κτιρίων (ΟΣΚ Α.Ε),απαιτείται τροποποίηση της καθέτου ιδιοκτησίας της Επέκτασης Σχ.Πόλεως Κισάµου στο Ο.Τ Γ267 µε αριθµό οικοπέδου 01Ν όπως αυτή περιγράφεται στο Τοπογραφικό ∆ιάγραµµα. 
Συγκεκριµένα πρέπει να χαρακτηρισθεί ......
... το τµήµα της καθέτου ιδιοκτησίας ως Σχολικός χώρος. Με απόφασή το ∆ηµοτικό Συµβούλιο έχει χαρακτηρίσει τον εν λόγω χώρο ως <Σχολικό>.(Αρ.Απόφ.87/13-4-2011). 
Το συγκεκριµένο οικόπεδο διέπεται από το άρθρο 3 του Π.∆ της 26.1/16-2-1990 (ΦΕΚ 91∆).Συγκεκριµένα βρίσκεται σε οικοδοµήσιµο χώρο µε στοιχείο Ο.Τ όπου και επιτρέπονται οι χρήσεις γενικής κατοικίας όπως προσδιορίζονται από το άρθρο 3 του 23.2.87 Π.∆ (∆166). Επισηµαίνεται ότι από το παραπάνω άρθρο επιτρέπονται Κτίρια Εκπαίδευσης από τις επιτρεπόµενες χρήσεις γης. 
Οι ισχύοντες όροι δόµησης θα πρέπει να παραµείνουν ως έχουν ώστε να καταστεί δυνατή η ένταξή τους στο παραπάνω πρόγραµµα. 
Στη συνέχεια ο κ.Πρόεδρος εκάλεσε το Συµβούλιο να αποφασίσει.
Αριθµός απόφασης 99 
Το ∆ηµοτικό Συµβούλιο µετά τα παραπάνω έχοντας υπόψη του την υπ.αρ.87/2011 απόφασή του και διαλογική συζήτηση 
 Αποφασίζει κατά πλειοψηφία 
 Εγκρίνει την τροποποίηση του Σχεδίου Πόλεως Κισάµου και χαρακτηρίζει το τµήµα της καθέτου ιδιοκτησίας επιφανείας 1.900 τ.µ. –όπως αυτή περιγράφεται στο Τοπογραφικό ∆ιάγραµµα-, της Τράπεζας Γης του Σχ.Πόλεως του ∆ήµου που βρίσκεται στο ΟΤ Γ.267 µε ΚΑ 01Ν ., ως σχολικό χώρο για την ανέγερση του Σχολικού Κλειστού Γυµναστηρίου Κισάµου. 

1 σχόλιο:

Unknown είπε...

Το Σάββατο το απόγευμα είδα να πέρνουν 2 κομμάτια χλοοτάπητα με φορτηγό ... Ξέρουμε μήπως πού πάνε αυτά τα κομμάτια ??