Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Κυριακή 22 Δεκεμβρίου 2013

ΚΙΣΑΜΙΚΟΣ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ Π. 1-0

Σε ένα νευρικό παιχνίδι οι γηπεδούχοι χωρίς να είναι σε καλή ημέρα είχαν την υπεροχή και προσπάθησαν να φτάσουν στο γκολ, κόντρα σε έναν αντίπαλο που παρατάχθηκε με αμυντικούς προσανατολισμούς και με διάθεση να κάνει αρκετές καθυστερήσεις για να καταφέρει να αποσπάσει το θετικό αποτέλεσμα.
Με τον Ρίζο να δηλώνει "παρών" όποτε χρειάστηκε ο Κισσαμικός κατάφερε στην επανάληψη να φτάσει στο γκολ μετά από ωραία ενέργεια του κορυφαίου του αγώνα Χατζηλιόντα και κεφαλιά του προωθημένου Καρβουνιάρη. 
Μετά το γκολ υπήρξε ένταση με τον γενικό αρχηγό του Κισσαμικού Γιώργο Καρμπαδάκη να βρίσκεται στο έδαφος ......
... για αρκετά λεπτά και τον ρέφερι Μπινιχάκη να δείχνει την κόκκινη στον Παπαδόπουλο που βρισκόταν στον πάγκο των φιλοξενούμενων. 
Η ένταση μεταφέρθηκε και στ' αποδυτήρια μετά τη λήξη του αγώνα και χρειάστηκε η επέμβαση των ψυχραιμότερων για να μην δοθεί συνέχεια. 
Φάσεις-γκολ
10' Σουτ του Χατζηλιόντα άουτ.
16' Σέντρα του Χατζηλιόντα κεφαλιά του Χολέβα άουτ.
38' Από σέντρα του Χατζηλιόντα η κεφαλιά του Κουμπρόγλου περνάει αρκετά έξω από την εστία του Λιώνη.
63' Σουτ του Δρακάκη άουτ.
64' Νέα προσπάθεια του Δρακάκη που δεν βρίσκει στόχο.
65' Ο Λιώνης αποκρούει σε κόρνερ το σουτ του Ενγκουέμ.
66' Σουτ του Λοϊζίδη άουτ.
72' Φάουλ του Χατζηλιόντα άουτ.
86' ΓΚΟΛ: Ο Χατζηλιόντας εκτελεί το φάουλ, ο Δρακάκης του γυρίζει τη μπάλα για να κάνει ωραία προσποίηση και σέντρα για τον Καρβουνιάρη, που με κεφαλιά στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα. Ακολούθησε ένταση μπροστά από τον πάγκο των φιλοξενούμενων και η κόκκινη κάρτα στον Παπαδόπουλο.
90+2' Σέντρα του Τσικουδάκη ο Μαντζιούνης δεν βρίσκει τη μπάλα και δεν μπορεί να τη στείλει στα δίχτυα.
Διαιτητής: Μπινιχάκης (Λασιθίου)
Βοηθοί: Φινοκαλιώτης-Πάγκαλος (Λασιθίου)
Κίτρινες: Λιώνης (45+1'), Στρατής (στο ημίχρονο), Μυλωνάς (80'), Καρβουνιάρης (88')
Κόκκινη: Παπαδόπουλος (από τον πάγκο)
Κισσαμικός: Ρίζος, Παραλίκης, Χολέβας (46' Ψυχουντάκης), Καρβουνιάρης, Ενγκουέμ, Κιν (76' Μαντζιούνης), Μπάτζιο, Χατζηλιόντας, Εσόνο, Δρακάκης, Κουμπρόγλου (69' Τσικουδάκης).
Ατρόμητος Πειραιά: Λιώνης, Παπαδόπουλος (82' Βασιλάκος), Γαβαλάς, Μηλιώνης, Δανασής, Στρατής, Γεωργιάδης, Λοϊζίδης (78' Μαριόλης), Παντελίδης, Μανωλίδης, Μυλωνάς.

Δεν υπάρχουν σχόλια: