Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Πέμπτη 26 Ιανουαρίου 2023

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ ΙΕΡΑΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΗΣ ΚΙΣΑΜΟΥ & ΣΕΛΙΝΟΥ

Η Ιερά Μητρόπολης Κισάμου και Σελίνου αισθάνεται την ανάγκη όπως και δια του Τύπου εκφράσει θερμές και εγκάρδιες ευχαριστίες προς τον κ. Δημήτριο Παπαδάκη και την κα Μαρία Μπικάκη - Παπαδάκη (ΑΡΤΟΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΕΙΟ ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ) δια την ευγενή χορηγία προς την Ι. Μητρόπολη, κάλυψης όλων των αναγκών σε αρτοσκευάσματα και γλυκίσματα, στις πάσης φύσεως φιλοξενίες της Ι. Μητροπόλεως, τόσο στο Τσατσαρωνάκειο Πολύκεντρο Της ως και στους λοιπούς χώρους της Ι. Μητροπόλεως (οικοτροφείο, γραφεία κλπ), δι΄ όλο το τρέχον έτος -2023-. 
Η ευγενής αυτή, μεγάλη, χορηγία του Αρτοζαχαροπλαστείου «ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ», φανερώνει την ευαισθησία και φιλοτιμία των ιδιοκτητών του, οι οποίοι γνωρίζοντας το έργο και την προσφορά της Ι. Μητροπόλεως Κισάμου και Σελίνου επιθυμούν, έμπρακτα και ουσιαστικά, όπως συμβάλλουν στην στήριξη του. Ευχή, όπως το αξιέπαινο παράδειγμα τους βρει και άλλους μιμητές και σε άλλους τομείς προσφοράς και στήριξης του προνοιακού, φιλανθρωπικού και κοινωνικού έργου της Ι Μητροπόλεως.  
Εκ της Ι. Μητροπόλεως

Δεν υπάρχουν σχόλια: