Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Τετάρτη 11 Ιανουαρίου 2023

ΕΚΛΟΓΕΣ Ν.Ε.Σ.Κ. 2023

 Ο Νέος Εμπορικός Σύλλογος Κισάμου οδηγείται σε τακτικές εκλογές, καθώς λήγει η θητεία του υπάρχοντος συμβουλίου, για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου, Ελεγκτικής Επιτροπής, καθώς και Αντιπροσώπων του ΝΕΣΚ στην ΟΕΣΚ και ΕΣΕΕ.
Μετά από απόφαση του ΔΣ του συλλόγου, θα διενεργηθεί πρώτα Γ.Σ. των μελών στις 12/02/2023 και εκλογές στις 15/02/2023,σε τόπο που θα ανακοινωθεί σύντομα.
Καλούνται τα μέλη, που επιθυμούν να δηλώσουν υποψηφιότητα για τις εκλογές, να επικοινωνήσουν με τον Νέο Εμπορικό Σύλλογο Κισσάμου είτε στο 2822022772 είτε στο 6977455210.

Σε ελπίσουμε οτι ο Εμπορικός κόσμος της πόλης θα στηρίξει τον σύλλογο που τα προηγούμενα χρόνια ήταν απο τους πρωταγωνιστές της προσπάθειας να πάρει η αγορά της πόλης την θέση που της αξίζει. 
Δυστυχώς ενώ ξεκίνησε με τους καλύτερους οιωνούς και με το σύνολο των νέων επιχειρηματιών και εμπόρων της πόλης, για άλλη μια φορά ο συλλογος δεν κατάφερε να ξεφύγει απο τα υπαρξιακά του θέματα και αντί να ειναι μια γροθιά προς όφελος της κοινωνίας και του εμπορικού κόσμου καταναλώθηκε σε ανούσια πράγματα  του ποιος ειναι καλύτερο και ποιος δεν έκανε την δουλειά του καλά. Ας καταλάβουμε οτι ο συλλογος ειναι ένα ανεξάρτητο όργανο που δεν πρέπει να χειραγωγείται απο πολιτικούς ή αυτοδιοικητικούς παράγοντες, σύνηθες φαινόμενο στην περιοχή μας. 
Φυσικά ειναι και μια καλή ευκαιρία να ξαναγυρίσουν και όλοι αυτοί που για διάφορους λόγους απομακρύνθηκαν απο τον συλλογο για προσωπικούς λόγους. Η πόλη χρειάζεται τον σύλλογο και θα ειναι αμαρτία να υπολειτουργεί ή να μην υπάρχει.

Δεν υπάρχουν σχόλια: