Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Τρίτη 31 Ιανουαρίου 2023

ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΝΑ ΚΑΤΕΔΑΦΙΣΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟ;

Τα παλιά Λύκεια έπεσαν και πλέον ειναι ελεύθερος ο χώρος για να συνεχιστεί το έργο ώστε να δούμε σύντομα εκεί τα νέα λύκεια της πόλης. Βέβαια είναι τέτοιο το ενδιαφέρον, και απο δω και απο εκεί, που όλοι αμφιβάλλουμε αν θα τα δούμε σύντομα. Ποιος ευθύνεται; Μα φυσικά αυτός που αποφάσισε να τα ρίχνει δίχως να έχει προνοήσει το σπουδαιότερο.. το χρονοδιάγραμμα ανακατασκευής των, με αποτέλεσμα ουδείς ακόμα και αυτοί οι ένθερμοι υποστηρικτές της κατεδάφισης να κρύβονται ο ένας πίσω απο τον άλλο, λες και δεν ειναι γνωστοί.
Τις τελευταίες μέρες βέβαια κυκλοφορεί και μια δέσμευση πίστωσης απο την ΚΤΥΠ Α.Ε για επίσκεψη υπαλλήλου της στο Κίσαμο, όπως χαρακτηριστικά αναφέρουν την πόλη μας, για επίβλεψη στην κατεδάφιση του Γυμνασίου Κισάμου. Άλλο και τούτο!!!
Και επειδή σε αυτούς δεν μπορείς να έχεις και πολύ εμπιστοσύνη, καλό ειναι να έχουμε το μυαλό μας μπας και αποφάσισαν απο βραδύς (το έχουν ξανακάνει) να ρίξουν και το γυμνάσιο, μιας και αυτό ειναι από τα καλύτερα οικόπεδα στην πόλη!!!!



 

Δεν υπάρχουν σχόλια: