Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Δευτέρα 16 Ιανουαρίου 2023

ΜΕ ΝΕΕΣ ΦΑΝΕΛΕΣ ΚΑΙ ΝΕΟ ΧΟΡΗΓΟ Ο ΝΕΟΣ ΚΙΣΣΑΜΙΚΟΣ

Τα αποκαλυπτήρια της νέας του φανέλας έκανε ο Νέος Κισσαμικός στο χθεσινό παιχνίδι με την Παλαιόχωρα. Μπορεί να μην συνοδεύτηκε με το επιθυμητό αποτέλεσμα εντούτοις φαίνεται καθαρά πλέον οτι η ομάδα βαδίζει σε καλό δρόμο και αν και νεοφώτιστη φιγουράρει στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας. Αυτό το εκτιμούν και οι επιχειρήσεις της πόλης που ευχάριστα γίνονται χορηγοί της ομάδας.
Χορηγός της νέας φανέλας το Coffee More του Κωστή Μουντάκη !!!
Πριν την έναρξη του ματς, η διοίκηση με τους ποδοσφαιριστές επισκέφτηκαν και φωτογραφήθηκαν στο καφέ των ανατολικών προαστείων με τον νέο χορηγό. 
Ακολούθησε  ανακοίνωση της διοίκησης του Νέου Κισσαμικού προς τα ΜΜΕ.
- Σήμερα η ομάδα μας στο πρώτο εντός έδρας αγώνα για το 2023 θα φοράει την νέα της αγωνιστική φανέλα η οποία είναι στα παραδοσιακά χρώματα του Κισσαμικού !!!
Η συνάντηση πριν τον αγώνα έγινε στο μεγαλο χορηγό της εμφάνισης το Coffee + More υπό την διεύθυνση του Κωστή Μουντάκη !!!
Ευχαριστούμε παρά πολύ το coffee + more , το καλωσορίζουμε στην μεγάλη οικογένεια του Κισσαμικού, του ευχόμεθα καλές δουλειές και του υποσχόμαστε πολλές μεγάλες νίκες !!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: