Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Δευτέρα 23 Ιανουαρίου 2023

ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΤΙΚΗ Η ΠΡΩΤΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟ 14ο ΚΙΣΑΜΙΤΙΚΟ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ

Πολύ ικανοποιητική ήταν η πρώτη συνάντηση των τοπικών φορέων, των συλλόγων και των σχολείων της περιοχής στο κάλεσμα της Κοινωφελούς Επιχείρησης του δήμου Κισάμου για την επανεκκίνηση του Κισαμίτικου καρναβαλιού που είχε σταματήσει λόγω του κορονοιού το 2019 και έγινε την Παρασκευή 20 Ιανουαρίου, στην αιθουσα εκδηλώσεων του Δήμου Κισάμου. 
Τα μηνύματα ήταν πολλά και ενθαρρυντικά, η συμμετοχη σίγουρα θα ειναι μεγάλη και ήδη εκτός απο τις τοπικές ομάδες που θα ανακοινώσουν τις επέμενες μέρες τα θέματα τους, ώστε να δηλώσουν συμμετοχή σε αυτές και όσοι επιθυμούν μεμονωμένα να παρελάσουν, συμμετοχή δήλωσαν και 3 ομάδες εκτός του δήμου μας.
 Παλαιόχωρα - Ταυρωνίτης και Συρίλι θα δώσουν το παρόν συν όλα τα δημοτικά σχολεία της περιοχής που απο την πρώτη στιγμή δήλωσαν παρόν, μαζί με τα γυμνάσια και το Λύκειο. Ο Δήμος Κισάμου και η Κοινωφελής Επιχείρηση είναι αποφασισμένοι να προβούν στην 14η διοργάνωση του Κισαμίτικου Καρναβαλιού, μάλιστα η ημερομηνία έχει κλείσει για την Κυριακή 26 Φεβρουαρίου 2023.

Δεν υπάρχουν σχόλια: