Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Σάββατο 14 Ιανουαρίου 2023

ΤΙΜΗΘΗΚΑΝ ΚΩΣΤΑΣ ΚΑΙ ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΧΑΙΡΕΘΙΑΝΩΝ

Πραγματοποιήθηκε στο πολιτιστικό κέντρο Χαιρεθιανών "Κωνσταντίνος Μυλωνάκης" με συγκίνηση η τιμητική βραδιά, αφιέρωμα, στους υπεραθλητές μας Κώστα Βαρουχάκη και Γεράσιμο Στυλιανακάκη!
Ο Δήμαρχος, αντιδήμαρχοι και εκπρόσωποι του Δήμου Κισάμου, φίλοι του πολιτιστικού μας συλλόγου καθώς και πολλοί νέοι πλαισίωσαν την όμορφη βραδιά μας !
Οι ερωτήσεις των νεαρών μας φίλων έδωσαν την ευκαιρία στον αγαπητό Γεράσιμο να μας αποκαλύψει το χιούμορ του και στον υπεραθλητή μας Κώστα Βαρουχάκη την υπερπροσπάθεια του για τα δικαιώματα των ατόμων με ειδικές ανάγκες.
Τους ευχαριστούμε θερμά για την ανιδιοτέλεια και την αξιοπρέπεια του αγώνα τους.
Φυσικά  μέσα σε αυτή την εορταστική ατμόσφαιρα κόψαμε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του πολιτιστικού μας και ευχηθήκαμε να συνεχιστούν οι όμορφες και ενδιαφέρουσες εκδηλώσεις μας!!
 Και του χρόνου με υγεία!!
Ευχαριστούμε την Dimitra Koufaki για τις φωτογραφίες !!

Δεν υπάρχουν σχόλια: