Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Παρασκευή 13 Ιανουαρίου 2023

ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΜΑ ΑΡΧΙΣΕ Η ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΣΤΗΝ ΚΙΣΑΜΟ

Περάσαμε επίσημα στην προεκλογική περίοδο των αυτοδιοικητικών εκλογών με την πρόθεση να κατέβει στις επόμενες αυτοδιοικητικές του Δήμου Κισάμου ο εκδότης των Νέων Οριζόντων κ. Αντώνης Μουντάκης. Αν και δεν άνοιξε τα χαρτιά του παραπέρα κινήθηκε στα γνωστά συγκρατημένα πλαίσια οτι ετοιμάζεται μια τρίτη κίνηση διαφορετική που θα δώσει το κλικ για να πάει μπροστά τον τόπο. Όπως φάνηκε στην ολιγόλεπτη και άνευ σπουδαίων ερωτήσεων συνέντευξη του απο τους δημοσιογράφους, κύριοι στόχοι εφόσον καταφέρει να κάνει το όνειρο, το τόλμημα του πραγματικότητα, ειναι, ο περιφερειακός της πόλης, το λιμάνι που έχει μείνει πίσω και φυσικά κατηγόρησε τις ως και σήμερα δημοτικές αρχές για εσωστρέφεια, έλλειψη ιδεών και προτάσεων και οτι απλά προσπαθούν να λύσουν προβλήματα της καθημερινότητας. Φυσικά δεν παρέλειψε α αναφέρει τα πολλά προβλήματα που υπάρχουν αυτήν την ώρα σε όλο το μήκος και πλάτος του δήμου, ενώ ειναι υπέρ των μεγάλων επενδύσεων αρκεί να υπάρχει η προστασία του περιβάλλοντος. 
 
Ακούστε εδώ όλη την συνέντευξη στο ΑΝΤ1 Δυτικής Κρήτης 

Η αλήθεια βέβαια οτι στην Κισαμο υπήρχε πάντα τρίτος πόλος, και να του θυμίσω οτι αυτός ο πόλος φτιάχτηκε επί εποχής Κωστή Κουκουράκη και μάλιστα κατέβηκε με μεγάλες αξιώσεις στις δημοτικές εκλογές του 2010 και του 2014 με ότι καλύτερο είχε σε ανθρώπινο δυναμικό η Κίσαμος... φυσικά όπως συμβαίνει εδώ στην άκρα της Κρήτης, ο κομματικός μηχανισμός ήταν πάντα ισχυρότερος από τα θέλω μας, με τα γνωστά αποτελέσματα.
Σαν blog που καθημερινά γράφει για όλα αυτά τα στραβά και τα ανάποδα, κάθε νέα προσπάθεια που θα μας βγάλει απο αυτήν την στενωπό και θα μας οδηγήσει στην ανάπτυξη (ακούστε τι λένε οι δημοσιογράφοι για την πόλη της Κισάμου) την χαιρετίζουμε και ελπίσουμε οτι αυτό που θα δημιουργηθεί εφόσον προχωρήσει να ειναι η αρχή της ανάπτυξης του δήμου μας. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: