Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Παρασκευή 20 Νοεμβρίου 2020

Ο ΠΑΝΤΑ ΑΓΑΠΗΤΟΣ ΚΑΙ ΣΥΜΠΑΘΗΣ ΘΕΟΧΑΡΗΣ

Μια απο τις αναρτήσεις μου ήταν για τον αγαπητό Κισαμίτη φίλο Θεοχάρη Χαιρετάκη. Ένα απλό απόκομμα εφημερίδας είχε τόσα like, που η αλήθεια δεν το περίμενα. Μάλιστα αρκετοί έγραψαν και ένα καλό λόγο κάτω απο την ανάρτηση. Σε όλους αυτούς λοιπόν απάντησε με μια μικρή επιστολή ο αγαπητός Θεοχάρης.
Προς τους αγαπητούς μου φίλους Νίκο Κατάκη, Ιωάννη Τζανακάκη, Βασίλη Κουνδουράκη, Γεώργιο Τσιμπογιάννη, Νεκτάριο Χουδαλάκη, Γιάννη Κοκκινάκη και Μανούσο Λιονάκη. Όλους εσάς σας ευχαριστώ για τα καλά λόγια που γράψατε τις προάλλες για μένα. Θέλω να ξέρετε ότι με συγκινήσατε πάρα πολύ, όταν τα διάβασα στο facebook. Δεν μπορούσα να συγκρατήσω τα δάκρυα μου και με τα λεγόμενα σας μου δώσατε να καταλάβω ότι δεν πέρασα άδικα από αυτή την ζωή, μια και στις 23/10 έκλεισα τα 80 έτη. Επιπλέον μου δώσατε δύναμη να συνεχίσω τον αγώνα της ζωής με μεγαλύτερη δύναμη. Σας ευχαριστώ και σας εύχομαι υγεία και ευτυχία. Γιάννη σε ευχαριστώ για ότι προσφέρεις στην περιοχή μας και όχι μόνο.
Θεοχάρης Χαιρετάκης.

 

1 σχόλιο:

ΣΑΠΟΥΝΑΚΗΣ ΜΑΝΩΛΗΣ είπε...

Τέτοιους ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ χρειάζεται το Καστέλλι τα Χανιά η Κρήτη η Ελλάδα και όλος ο κόσμος.!!! Τήν ανθρωπότητα την έφεραν εδώ που την έφεραν οι μορφωμένοι οι διάσημοι οι πετυχημένοι κλπ κλπ κλπ.ΥΠΟΓΡΑΦΗ.ΣΦΡΑΓΙΔΑ.