Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Παρασκευή 20 Νοεμβρίου 2020

ΔΙΕΥΚΡΙΝΗΣΗ

  Η σημερινή ανακοίνωση του ΝΕΣΚ σχετικά με το κλείσιμο των μαγαζιών τις Κυριακές δημιούργησε κάποια μικρά προβλήματα στην πόλη. Όλοι ξέρουμε οτι κάθε Κυριακή μπορούσαμε να βρούμε οτιδήποτε στην μικρή μας πόλη γρήγορα και νόμιμα... με την πανδημία βέβαια τα πράγματα άλλαξαν και όπως λέει η κοινή υπουργική απόφαση και δημοσίευσε ο ΝΕΣΚ προς αποφυγήν .. προστημάτων..

" Νέος Εμπορικός Σύλλογος Κισάμου, ενημερώνει τις επιχειρήσεις της Κισάμου προς αποφυγή δυσάρεστων συνεπειών ότι, τα  καταστήματα τροφίμων (super market, mini market, φούρνοι, κρεοπωλεία, ιχθυοπωλεία), τις Κυριακές 22.11 & 29.11 θα παραμείνουν κλειστά, σύμφωνα με την τροποποίηση της υπό στοιχεία Δ1α/ΓΠ.οικ. 71342/6.11.2020 κοινής υπουργικής απόφασης".

Επειδή το blog δέχτηκε κάποια τηλεφωνήματα για το θέμα αυτό, αλλά δεν είναι δυνατόν να τους τα απαντήσει...καλό είναι να ρωτήσουν τους λογιστές τους για να δουν ποιοι μπορούν να μένουν ανοικτά αυτές τις δυο Κυριακές και όσο χρειαστεί με το αμπαρακλείδωμα μας... Όλοι έχουν λογιστή οπότε δεν χρειάζεται να κάνουν κάτι μαντεψιές που θα τους στοιχίσει και τον κόπο ενός 6μήνου.


Δεν υπάρχουν σχόλια: