Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Τετάρτη 9 Σεπτεμβρίου 2020

ΕΡΤ ΧΑΝΙΩΝ..ΑΓΩΝΑΣ ΔΡΟΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΓΕΛ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΠΑΛ

Συνέντευξη στην ΕΡΤ χανίων έδωσε ο Δήμαρχος Κισάμου κ. Μυλωνάκης ο αρμόδιος αντιδήμαρχος κ. Χαχλάκης και οι δυο διευθυντές των σχολείων κ. Παπαευαγγέλου και κ. Ζουριδάκης, που θα φιλοξενηθούν φέτος στα προκάτ του 1ου Γυμνασίου και του Μαύρου Μώλους. 
170 μαθητές του ΕΠΑΛ και οι 190 του ΓΕΛ, θα χρειαστεί να κάνουν το μάθημά τους σε προκατασκευασμένες αίθουσες 36 τ.μ.. 16 αίθουσες θα λειτουργήσουν για τις ανάγκες του ΕΠΑΛ και άλλες 12 για το Γενικό Λύκειο.
4 από τα συνολικά 6 αναγκαία για τους μαθητές του ΕΠΑΛ Εργαστήρια έχουν τοποθετηθεί στο οικόπεδο όπου θα λειτουργεί το σχολείο, ενώ σε ό,τι αφορά στο ΓΕΛ, θα λειτουργήσει στον χώρο του 1ου Γυμνασίου Κισσάμου.
Δεδομένου του αριθμού των παιδιών, από το Γυμνάσιο έχουν παραχωρηθεί δύο αίθουσες, ενώ προβληματική παραμένει η λειτουργία ενός σύγχρονου εργαστηρίου.
Τις συνεντεύξεις που έδωσαν στην δημοσιογράφο κ Πολύζου, μπορείτε να τις ακούσετε ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια: