Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Σάββατο 12 Σεπτεμβρίου 2020

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 1ου ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΚΙΣΑΜΟΥ

Αγαπητοί γονείς και κηδεμόνες  του 1ου Δημοτικού Σχολείου Κισάμου,
σύμφωνα και με την υπ’ αριθμόν Φ.7/119778/Δ1/11-9-2020 διευκρινιστική εγκύκλιο του ΥΠΑΙΘ με θέμα: «Διευκρινιστικές οδηγίες για Δημοτικά σχολεία την έναρξη του διδακτικού έτους 2020-21» οι μαθητές θα προσέλθουν στο σχολείο, τη Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου 2020 στις 08:15.
Πιο συγκεκριμένα στο δικό μας σχολείο οι μαθητές  θα προσέρχονται από τις 8:00 έως τις 8:15, από διαφορετικές εισόδους για την αποφυγή συνωστισμού ( Α,Β, Γ τάξεις από την μικρή καγκελόπορτα και Δ, Ε, ΣΤ  από τη μεγάλη). Υποχρεωτικά όλοι οι μαθητές θα πρέπει να φορούν μάσκα. Σας υπενθυμίζουμε ότι πρέπει να μείνετε έξω από το χώρο του σχολείου και να παραλάβετε τα παιδιά σας μετά τον Αγιασμό, στις 12:00.  
Λόγω των έκτακτων μέτρων ο Αγιασμός θα πραγματοποιηθεί στην αυλή του σχολείου, παρουσία εκπροσώπων των εκπαιδευτικών και  των μαθητών  από την Α’ και ΣΤ’ τάξη και ώρα 11.30. Οι μαθητές θα έχουν μαζί τους την τσάντα τους γιατί θα παραλάβουν τα βιβλία τους, το παγουρίνο-μπουκάλι νερό και το κολατσιό τους, μια εφεδρική μάσκα μέσα σε προστατευτικό σακουλάκι κατά προτίμηση χάρτινο και προαιρετικά, αντισηπτικό, αν και θα υπάρχει διαθέσιμο σε κάθε αίθουσα.
Η επικοινωνία των γονέων με το σχολείο θα γίνεται τηλεφωνικά(2822022119) ή μέσω mail. Για τον τρόπο λειτουργίας του σχολείου κατά την πρώτη εβδομάδα μαθημάτων θα υπάρξει ενημέρωσή σας ηλεκτρονικά.
O κίνδυνος από τον Covid-19 παραμένει υπαρκτός και πρέπει να προφυλαχτούμε όλοι μας, σαν μια οικογένεια! Για τον λόγο αυτό σας θέλουμε βοηθούς και συμμάχους σε όλη αυτήν την προσπάθεια, καθώς με το χαμόγελο μας, την αισιόδοξη διάθεση αλλά και την πιστή τήρηση των οδηγιών θα καταφέρουμε να νικήσουμε τον κορονοϊό.
Όπως πάντα ξεκινάμε αισιόδοξα, με όνειρα και προσδοκίες για τα παιδιά μας!
ΚΑΛΗ ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!!
    Από το σχολείο

Δεν υπάρχουν σχόλια: