Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Πέμπτη 17 Σεπτεμβρίου 2020

ΜΑΥΡΟΜΟΥΣΤΑΚΟ 2020

 Μετά απο πολλά ξεκίνησε το έργο στο Μαυρομούστακο που θα διορθώσει την κατάσταση εκεί που έχει δημιουργηθεί τα τελευταία χρόνια με την συνεχιζόμενη καθίζηση του εδάφους. Στις φώτο του Γιώργου Γεωργιλάκη φαίνεται καθαρά που ήταν ο δρόμος κάποτε και που έφτασε, δίχως βέβαια να κάνουν κάτι σημαντικό τόσα χρόνια παρά μόνο μπαλώματα, εκθέτοντας μας σε κίνδυνο. 
Ας ελπίσουμε οτι αξίζει η ταλαιπωρία αυτή μιας και κάθε χειμώνα ο δρόμος υποχωρούσε.... όσο για τον καθαρισμό του μοναδικού δρόμου μας απο το Κολυμβάρι ως και την Κίσαμο, δεξιά και αριστερά, θα γίνει φέτος.. για να μην έχουμε τα περυσινά.

2 σχόλια:

Unknown είπε...

Λανθασμένα αναφέρεται το κομμάτι αυτό Μαυρομούστακου Κω μαυρομούστακος λέγεται το κομμάτι που είναι ο μπερές μέχρι το σπιτάκι στην πλατίτσα λίγο παρακάτω

Ιωάννης Παπαδάκης είπε...

Αύριο θα σου παρουσιάσω το επίσημο έγγραφο της κυβέρνησης που αναφέρει την περιοχή Μαυρομούστακο. Αν περιμένεις απο εμένα κα το αλλάξω οκ. Αλλά επειδή νομίζεται οτι τα βγάζω απο το μυαλό μου θα στο αναρτήσω. Κρίμα βέβαια μου δεν γράφεις τ όνομα σου απο κάτω...