Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Τετάρτη 16 Σεπτεμβρίου 2020

ΚΑΙ ΔΑΡΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΚΛΑΜΕΝΟΙ..

Τελικά δεν έχω καταλάβει τι γίνεται σε αυτόν τον κόσμο... 
Είμαστε απο τις τρελές περιπτώσεις που όλα θα μπορούσαν να διορθωθούν με ένα συγνώμη αλλά εμείς σαν λαός είμαστε υπέρ άνω όλων και πολύ του αποφασίζειν και διατάσσει.... 
 Τελικά το δικαστήριο μάλλον κατάλαβε τι γίνεται και τον αθώωσε.
Φυσικά μιλάω για την περίπτωση του Δραπανιά όπου δημοτικός σύμβουλος, κατά τα λεγόμενα του παθόντος, τον απείλησε να του φέρει την πολεοδομία, και μεις αντί να κάτσουμε να τα βρούμε ...τον πήγαμε και στα δικαστήρια.
 Στην επιστολή του προς το blog έχει τα ασφαλιστικά μέτρα που ζήτησε ο δήμος μας προς αυτόν και αναφέρει:
- Μετά τον δυσκολο αγώνα που έκανα για να σώσω την λιγοστή περιουσία μου, από τα δόντια του (Δήμου), θέλω να ευχαριστήσω το σεβαστό Δικαστήριο που με δικαίωσε στις 14/9/2020, και όλο τον κόσμο για την στήριξη του.
Δυστυχώς τα ευκολα τα έκαναν δύσκολα.
Εμ. Φαραντάκης

Δεν υπάρχουν σχόλια: