Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Τρίτη 22 Σεπτεμβρίου 2020

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΗΝ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΣΤΑΘΑΚΗ ΓΙΑ ΤΑ ΑΝΤΑΠΟΔΟΤΙΚΑ ΤΟΥ ΜΠΑΛΟΥ ΕΔΩΣΕ Ο ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΧΡΙΣΤΟΥΛΑΚΗΣ.

Την ώρα που ο πλανήτης ζει κάτι πρωτόγνωρο.

Την ώρα που η ΔΕΗ κόβει σχεδόν 100 παροχές την ημέρα στο νόμο μας 

Την ώρα που η ανεργία υπάρχει σε κάθε σπίτι 

Την ώρα που ο αγρότης περιμένει ένα θαύμα για να αντέξει 

Η μείζον αντιπολίτευση μας εγκαλεί για λάθος πρακτικές στην εισπραξιμότητα των τελών ύδρευσης και άρδευσης του Δήμου ΌΧΙ κύριε Σταθάκη δε πρόκειται να προβώ σε τέτοιες ενέργειες αυτήν την ώρα. Θα επενδύσω στο φιλότιμο του Κισαμίτη και ελπίζω ότι θα πετύχω. Το σύνολο των δήμων και των εταιριών που δραστηριοποιούνται στην άρδευση ανά την Ελλάδα έχει το ίδιο θέμα ας φροντίσει η κεντρική πολιτεία να βρει μια λύση. 

Η έκπτωση του 20%συν το 10 %της συνέπειας για τους λογαριασμούς του 2020 νομίζω ότι βοηθάει Η μεταφορά των χρημάτων από μια ανταποδοτική υπηρεσία στην άλλη είναι νόμιμη όταν κρίνετε ανάγκη 

Αντιδήμαρχος Υδροάδρευσης Θεόφιλος Χριστουλάκης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: